19 апр. 2008 г., 08:48

Сън 

  Поэзия
649 0 0

Спя сега

и теб сънувам.

Ти нежно с

устни ме докосваш.

И пак разтапяш

моето сърце кораво.

Ти, единствено ти

знаеш как

да ме прегръщаш,

да ме целуваш.

С нежни устни

"Обичм те" - шептиш.

И аз, разнежен,

думите повтарям.

Но сън това е,

а на сутринта

щом стана

Слънцето жестоко

мене ще огрее

в самотното легло.

© Павел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??