Спя сега
и теб сънувам.
Ти нежно с
устни ме докосваш.
И пак разтапяш
моето сърце кораво.
Ти, единствено ти
знаеш как
да ме прегръщаш,
да ме целуваш.
С нежни устни
"Обичм те" - шептиш.
И аз, разнежен,
думите повтарям.
Но сън това е,
а на сутринта
щом стана
Слънцето жестоко
мене ще огрее
в самотното легло.
© Павел All rights reserved.