31 мар. 2006 г., 10:12

Сън 

  Поэзия
821 0 0

Заслепи ме с красота,

упоявай болката с прегръдка.

 

Захвърли ме,

като пепел във пръстта,

пъстър да порасне огън от цветя.

 

Или хвани ме в шепа

и люлей полека леко да заспя.

© Именно Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??