Mar 31, 2006, 10:12 AM

Сън 

  Poetry
822 0 0

Заслепи ме с красота,

упоявай болката с прегръдка.

 

Захвърли ме,

като пепел във пръстта,

пъстър да порасне огън от цветя.

 

Или хвани ме в шепа

и люлей полека леко да заспя.

© Именно All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??