Нощта в нейните обятия ме е приела
Като нейна дъщеря в лоното й спя
Чудни сънища ми е пратила
Ти си до мен и ме целуваш и прегръщаш
Но някак различен си ти
Пламъка в твойте очи
Се е превърнал в студенна
Изтръпвам цялата
Смразявам се
И целият ми свят спира да се върти
Усещам как си вече далеч
И на друга същите сладки думи редиш
Детето в мен умира и се ражда човека голям
Който е опитвал от любовта
И пил от извора на омразата
Човека който екстаз изпитвал е
И човека който от злоба изтръпвал е!
Двамата с гръб се гледаме
И съжаляваме за времето пропиляно
и за недоизказаните думи
И всяка нощ спя в нежните обятия на нощта
И Все този сън ме преследва
© Ели Все права защищены