15 мар. 2011 г., 22:28

Сън 

  Поэзия » Любовная
447 0 0

Снощи те сънувах, мили.

Отново бяхме заедно.

Казах ти, че те обичам

и всичко си беше по старому.

 

Как хубаво бе да те прегръщам!

Чувството невероятно.

Прекрасно бе да те целувам.

Искаше ми се да е безкрайно.

 

Но уви, навън се съмна

и будилникът засвири.

Моя сън той прекъсна.

Ти изчезна, мили.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??