Mar 15, 2011, 10:28 PM

Сън 

  Poetry » Love
448 0 0

Снощи те сънувах, мили.

Отново бяхме заедно.

Казах ти, че те обичам

и всичко си беше по старому.

 

Как хубаво бе да те прегръщам!

Чувството невероятно.

Прекрасно бе да те целувам.

Искаше ми се да е безкрайно.

 

Но уви, навън се съмна

и будилникът засвири.

Моя сън той прекъсна.

Ти изчезна, мили.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??