22 июн. 2012 г., 10:50

Сън 

  Поэзия » Любовная
498 0 1

 

 Позволи ми съня ти да открадна,

 да бъда твоя гост желан.

 Да стопля твоята постеля.

 Любовта си цяла да ти дам.

  

 Сънувай ме! Ще бъда нежна, тиха.

 Ще те обгърна с цялата любов.

 А ти люби ме – страстно, диво,

 с магията на грешна нощ.

  

 Позволи ми съня ти да открадна.

 Да се събудя в погледа на твоите очи.

 В прегръдка на наслада най-красива.

 Поне насън да съм щастлива.

 

 

 

© Благовеста Дошева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??