Позволи ми съня ти да открадна,
да бъда твоя гост желан.
Да стопля твоята постеля.
Любовта си цяла да ти дам.
Сънувай ме! Ще бъда нежна, тиха.
Ще те обгърна с цялата любов.
А ти люби ме – страстно, диво,
с магията на грешна нощ.
Позволи ми съня ти да открадна.
Да се събудя в погледа на твоите очи.
В прегръдка на наслада най-красива.
Поне насън да съм щастлива.
© Благовеста Дошева All rights reserved.