Очите бавно притвори
и усмихни ми се насън,
със длани топли прегърни
и нека нека вие буря вън.
Аз ще се сгуша тихо в теб
и ще докосна с нежни устни
косите ти коприна мека
и пръстите ти тъй изкусни.
Не ще забравиш този миг
когато в мрака бил си с мен
и сънят от очите изтрит
в ума на двама ни ще е пленен.
© Зл Павлова Все права защищены