Dec 11, 2005, 1:07 PM

Сън 

  Poetry
592 0 0

Очите бавно притвори

и усмихни ми се насън,

със длани топли прегърни

и нека нека вие буря вън.

 

Аз ще се сгуша тихо в теб

и ще докосна с нежни устни

косите ти коприна мека

     и пръстите ти тъй изкусни.

 

Не ще забравиш този миг

когато в мрака бил  си  с  мен

и сънят от очите изтрит

в ума на двама ни ще е пленен.

© Зл Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??