Не ме отпращай въпреки часа!
Не съм дошла да се натрапвам.
Ти сам си ме поканил в съня.
А аз поканата ти дълго чаках.
Недей да чувстваш някаква вина.
В сънищата няма нищо забранено.
Животът продължава сутринта.
Сега вземи каквото си очаквал.
Вземи си шепичка любов.
И щипка щастие вземи.
В кошницата има всякакви мечти.
Каквато пожелаеш подарявам.
След миг отива си съня.
И всичко както вчера продължава.
От сънищата няма и следа.
Потъват в пухкава забрава.
© Силвия Все права защищены