Търся те откакто те пожелах,
сънувахте..и после замечтах,
започна да навлизаш в мислите ми,
без дори да съм те срещнала.
Може би беше красив,строен,
с едни пъстри кафеви очи,
тогава ги свързах с морето,
спокойни,нежни,едни такива прекрасни и страстни.
Пътувах и те търсех,
в продължение те сънувах,
за теб бълнувах,
и по теб тъгувах,
че все още те нямаше,
че може би не съществуваш.
Една едничка надежда ми остана,
да те намеря,
да си останем само двама,
двама в младини,
дори и в старини.
Страст си ми голяма,
само искам да те хвана,
да те видя
и тихо с любов,
да те повия..
© Никол Димова Все права защищены