10.08.2021 г., 23:08 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
336 2 0

Търся те откакто те пожелах,

сънувахте..и после замечтах,

започна да навлизаш в мислите ми,

без дори да съм те срещнала.

 

Може би беше красив,строен,

с едни пъстри кафеви очи,

тогава ги свързах с морето,

спокойни,нежни,едни такива прекрасни и страстни.

 

Пътувах и те търсех,

в продължение те сънувах,

за теб бълнувах,

и по теб тъгувах,

че все още те нямаше,

че може би не съществуваш.

 

Една едничка надежда ми остана,

да те намеря,

да си останем само двама,

двама в младини,

дори и в старини.

 

Страст си ми голяма,

само искам да те хвана,

да те видя

и тихо с любов, 

да те повия..

© Никол Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??