5 нояб. 2022 г., 18:59

Сън 

  Поэзия » Другая
595 1 0

Тази нощ сънувах водопад от звезди,

които посипаха косите ми бели.

Лунен прах покри земята изведнъж

и полепна по моите длани.

 

Стана светло и много красиво.

И потеглих в незнайна посока.

Около мен се въртеше светът,

като приказна малка планета.

 

© Румяна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??