Nov 5, 2022, 6:59 PM

Сън 

  Poetry » Other
596 1 0

Тази нощ сънувах водопад от звезди,

които посипаха косите ми бели.

Лунен прах покри земята изведнъж

и полепна по моите длани.

 

Стана светло и много красиво.

И потеглих в незнайна посока.

Около мен се въртеше светът,

като приказна малка планета.

 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??