5 мая 2010 г., 11:34

Сън да съм 

  Поэзия
548 0 7

Сън да съм,
по устните ще лепна
с дъх на окосената трева,
и полегнала
на рамото ти мъжко,
стръкче цвят
ще съм ти с вечерта.
Дъхава,
щастлива,
разлюляна,
като цъфналата ябълка през май,
ще летя в съня ти
крехка, бледорозова,
отвеждайки те в моя
цветен Рай.
Щом очите  си отвориш
преди изгрев,
може би
не ще го помниш
този сън.
Само в мисълта ти
ще се връщам скришно,
нежен спомен
от отминал сън.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??