15 мар. 2007 г., 15:31

Сън или ... 

  Поэзия
527 0 4

Унасям се в твоите обятия -
колко е прекрасно.

Ти и аз, преплетени в едно.
До мен си и съм благодарна.

Колко е уютно -
друго не съществува.

Спокойно и красиво,
като в сън.

Само допира на кожите ни
е знак за реалност.

Това е възможно само в
един прекрасен сън.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??