Унасям се в твоите обятия -
колко е прекрасно.
Ти и аз, преплетени в едно.
До мен си и съм благодарна.
Колко е уютно -
друго не съществува.
Спокойно и красиво,
като в сън.
Само допира на кожите ни
е знак за реалност.
Това е възможно само в
един прекрасен сън.
© София Русева All rights reserved.