"Това е сън в съня,
това е шепот в дъжда"
- P.I.F, Сън в съня
Потапям се
в ленивото отсъствие
на устните ти
върху моя гръб.
Остави ме самичка
да се вслушвам
в акордите на шепнещ,
топъл дъжд.
Самичка, да,
без теб.
Ти ще отвъpнеш ли?
С мелодия ме чакай
в сън в съня.
Аз вече спя!
Във втори сън събудена -
oчаквам
да посрещна сутринта.
И още!
Да разкърша сладкодумие.
И устните си -
върху твоя гръб.
Не казвай,
че денят ти бил е тъжен...
Ти знаеш,
че с целувки
ръся
скръб.
© Цвет Все права защищены