6 окт. 2016 г., 18:38  

Сън за щастие 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная
427 0 5

Не очаквах ти да ме потърсиш,
отдадох се на страшна тишина.
Тогава усетих сладките ти устни –
изпари се ти в мъгла...

 

Косите сковани от страст
обличаха лицето невинно
във нежност граничеща с власт,
привлече сърцето евино.

 

Мъглата се ваеше уморена,
улови страдалческите вопли.
Помаха за сбогом лежерно,
сълзите рисуваха локви.

 

Не очаквах ти да ме потърсиш,
отдадох се на страшна тишина.
Тогава усетих тихите ти стъпки –
изпари се ти в мъгла...

© Княгиня Нощ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??