6 oct 2016, 18:38  

Сън за щастие 

  Poesía » De amor, Del paisaje
425 0 5

Не очаквах ти да ме потърсиш,
отдадох се на страшна тишина.
Тогава усетих сладките ти устни –
изпари се ти в мъгла...

 

Косите сковани от страст
обличаха лицето невинно
във нежност граничеща с власт,
привлече сърцето евино.

 

Мъглата се ваеше уморена,
улови страдалческите вопли.
Помаха за сбогом лежерно,
сълзите рисуваха локви.

 

Не очаквах ти да ме потърсиш,
отдадох се на страшна тишина.
Тогава усетих тихите ти стъпки –
изпари се ти в мъгла...

© Княгиня Нощ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??