6.10.2016 г., 18:38 ч.  

Сън за щастие 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
423 0 5

Не очаквах ти да ме потърсиш,
отдадох се на страшна тишина.
Тогава усетих сладките ти устни –
изпари се ти в мъгла...

 

Косите сковани от страст
обличаха лицето невинно
във нежност граничеща с власт,
привлече сърцето евино.

 

Мъглата се ваеше уморена,
улови страдалческите вопли.
Помаха за сбогом лежерно,
сълзите рисуваха локви.

 

Не очаквах ти да ме потърсиш,
отдадох се на страшна тишина.
Тогава усетих тихите ти стъпки –
изпари се ти в мъгла...

© Княгиня Нощ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??