11 февр. 2007 г., 11:06

сънища 

  Поэзия
595 0 2
Сънувам те наяве и в съня си,
отметнала от себе си
тоз жалък делничен покров,
сред който преминават дните ни
Сънувам твоят образ във мечтите си,
прегърнал със ръцете си сърцето ми
Сънувам теб и твоето незнайно име
кръвта ми кара да кипи
като бутилка старо отлежало вино
Молитвата във мен твори
все по-ясен образ твой -
като отражение на счупените огледала,
по които боса стъпвах в своя път
до този миг на вдъхновение,
когато с всичка сила
от сърцето ми извира
тихата молба - ела...
Ела и наяве прегърни ме...
Та аз съм просто една жена
Една надежда, едно име
Една молитва чиста във един живот...
Сънища наяве...и в съня...

© Ния Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ела и наяве прегърни ме...
    Та аз съм просто една жена
    Една надежда, едно име
    Една молитва чиста във един живот...
    Сънища наяве...и в съня...
    ...
    Страхотно!
  • Нека има сбъдване!

    Хубав стих, поздрави!!!
Предложения
: ??:??