12 мая 2010 г., 12:58

Сънувах мама 

  Поэзия » Другая
895 0 34


Пристъпи в тъмното към мене -

обична приливна вълна.

С усмивката си озарена

окъпа ме във светлина.

Как исках да ми каже нещо -

трептеше свята тишина...


И вече знам: след тази среща

по-ведър ще е днес денят.



© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??