Сънувах те.
Ти беше пак момчето,
което ме целуна на брега.
Сънувах те отново до морето
с очи от обич,
жадни за света.
Сънувах припева на стара песен,
която ни прегърна във нощта.
Сънувах мислите си,
пълни с нежност
и ритъма на "LIBERTA"...
Сънувах
най-красивото си чувство,
душата си, по-бистра от вода...
когато ме събуди глас отблизо -
на моята прекрасна дъщеря!...
© Руми Бакърджиева Все права защищены