Jul 29, 2008, 10:27 AM

Сънувах те... 

  Poetry
599 0 10

Сънувах те.

Ти беше пак момчето,

което ме целуна на брега.

Сънувах те отново до морето

с очи от обич,

жадни за света.

Сънувах припева на стара песен,

която ни прегърна във нощта.

Сънувах мислите си,

пълни с нежност

и ритъма на "LIBERTA"...

Сънувах

най-красивото си чувство,

душата си, по-бистра от вода...

 

когато ме събуди глас отблизо -

на моята прекрасна дъщеря!...

 

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??