18 окт. 2013 г., 09:06

Сънувам 

  Поэзия » Философская
1171 0 0

Сънувам любов, а я няма...
събуждам се, искам пак да заспя.
Сънувам и много я искам,
а тя дали бе тук или пак отлетя?

Сънувам, че карам кола и летя.
Сънувам, а всъщност не мога,
защото ми липсват умения,
шофьорски курс и... кола.

Сънувам красиви пейзажи,
цветя, зеленина и деца.
Опитвам с ръце да докосна
и... се събуждам с тъга.

Сънувам и пак ще сънувам
забележими едва,
вещи - малки, обичайни, случайни
които ни правят деня.


17.10.2013 г.

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??