12 дек. 2020 г., 22:54

Сънувам 

  Поэзия
245 0 0

Сънувам сънища, безумни...

сънувам само грях, насилие, тъга.

Уморен от сънните несгоди,

страхувам се отново да заспя.

Не само нощем ги сънувам...

и денем ме спохождат те!?

Дотегна ми да се страхувам

и за сън тялото зове.

Не мога, вече не издържам,

да сънувам грехове.

Не мой, а сътворени от безбожници,

забравили че човеци са и те.

Как спите, как целувате децата свой?

Захвърлили човешкото сърце.

 

 

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??