12 мар. 2008 г., 23:14

Сънувам ли? 

  Поэзия » Любовная
831 0 2
Сънувах ли? Не знам, но беше топло.
Изгряващото слънце с ласки ме дари.
И тихо вятърът ми шепнеше в ухото,
реален е, с любов го надари!

Реален ли си ти? И днес не зная,
но струва ми се много дълъг този сън.
Дори и без прозорци, тази стая,
със теб аз виждам утрото отвън!

Сънувам ли?...

© Силвена Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??