14 нояб. 2015 г., 19:31

Сънуване 

  Поэзия » Любовная
342 0 5

Всяка вечер светът се покрива
с тъмен облак и златен прашец.
Любопитна луната се скрива
и прокрадва се, като крадец.
Тази нощ ти изпращам съня си.
Досънувай го! Знам, че боли!
Обърни този свят от безгрешници.
Впили челюсти в нашите съдби.
В твоя сън с обичта си ще влезем
и забравили всякакъв срам,
ще положим душите си голи 
на бленуван любовен олтар.

© Мая Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??