15 апр. 2013 г., 17:47

Сърца на парчета 

  Поэзия » Любовная
545 0 2

Броя си парченца от сърцата,
които разбих заради тебе...
И трия сълзите от лицата,
които проляти са за мене...

Предврително да им спестявам болките,
някак си чувствам се длъжна..
На влакчето на ужаса свикнах с обиколките,
не ме е страх нито пък съм тъжна.

И седя си и парченца от сърцата им броя...
Защо ли???


Защото ти парчетата не преброи,
нито пък изтри сълзите...
Но недей сега, не се мъчи...
няма го сърцето - празни са очите!


Може би и твоето сърце е на парчета,в нечии ръце непреброено и ненужно?...

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??