24 июл. 2022 г., 21:25

Сърцатостта 

  Поэзия
387 0 0

в прозрачността на
сълзѝте оглеждат се —
Боже — душѝте

 

в сърцатостта на
сълзѝте пречистват се —
Боже — душѝте

 

в глъбинността на
сълзѝте блажѐни са —
Боже — душѝте

 

в безкрайността на
сълзите простѐни са —
Боже — душѝте

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??