12 дек. 2007 г., 10:56

Сърце 

  Поэзия » Любовная
774 0 15
 
На пясъка до босите ми пръсти,
почти настъпено или отмито,
едно сърце рисувано ме спира
и сякаш ми намига дяволито.

Едно сърце пулсира като живо,
макар морето тихо да го дебне
да го залее със вълна пенлива
и да го грабне ей така от мене.

Протягам длан, докосвам го, изтръпвам,
в това сърце, на пясък начертано,
едно момиче много обич скътана
на своето момче е завещало.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??