9 мар. 2008 г., 14:20

Сърце, по средата не спирай 

  Поэзия » Любовная
643 0 5
В теб живота си
вложих и…
толкова
безсънни нощи.
Искрена съм,
признавам си,
обичам те
бездънно още.

В твоята нежност
потъвам,
както в
очите лъчи,
сърцето
с любов
изпълвам,
и с малко… сълзи.

Сърце, по средата
не спирай,
а води ме
смело натам.
Вярна посока
избирай,
имам
какво да създам!

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??