Сърцето ми голямо е,
ала в него малко хора място си заеха.
Мнозина бяха, но останаха малцина -
тези, които нищо от него не отнеха.
Мога да те пазя в него цял живот,
мога с ореол мястото ти да обградя,
мога да не допусна никой нов -
само покажи ми, че не си лъжа!
© Галина Кръстева Все права защищены