Сърцето ми
1 Сърцето ми тупти,
усети ли го ти?
Докосни и разбери
как силно то трепти.
2 Говори с него нежно,
за да не стане снежно.
Страстно го обгръщай с топлина,
но от сърцето ти да идва тя.
3 Милвай го нежно ти,
опази го от беди.
Запази го живо ти,
за да не тъжи.
© Вики Все права защищены