14 мая 2007 г., 10:11

Сърцето ми 

  Поэзия
467 0 1

Сърцето ми е мъничко, обаче
е пълно с чувства и мечти
сърцето ми е мъничко, но плаче,
когато някой, някога го нарани.


Усетило любовен трепет,
започва силно да тупти,
а когато чувството е споделено,
не може никой да го удържи.


Обичам да се вслушвам в него,
защото мъдри истини реди,
а когато се опияни от някоя девойка синеока,
нежни, мили думи започва да шепти.


Сърцето ми е мъничко, обаче
с любов изпълнено е то,
сърцето ми е мъничко, но знае
да дарява хората с добро.

© Петър Адамов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??