Сърцето ми е циганско. Душата също.
Една магия в мен крещи от страст.
През теб минавам, като в тиха къща,
да събудя с крясък топлия ти праг.
Сърцето ми е циганско и носи песен,
и жажда носи… Буйни ветрове.
Поведи ме в ритъма на танц небесен,
за да те усетя… вътре в мен…
Поведи ме! Китарите ще свирят бясно.
Моят свят е тук, под семплата луна.
По цигански ще те обичам… страстно
със циганско сърце и циганска душа.
© Сияна Георгиева Все права защищены