3 мая 2004 г., 20:07

Сърцето ми е като кораб 

  Поэзия
2062 0 3
Сърцето ми на кораб прилича,
тръгнал по морските вълни,
и както кораба морето обича,
така и сърцето обича теб и твойте очи.
И както буря от екипажа се посреща,
и силен дъжд и вятър неспиращ,
така сърцето ми трудностите среща,
и живее със спомена за теб неумиращ.
А когато тихо е морето,
и платната високо са извисени,
тогава с топли чуство пълно е сърцето,
и няма мисли омърсени.
Кораба в морето плава,
да търси нови хоризонти има цел,
а моето сърце и в път от лава,
отново по-този път за тебе би поел.

© Радо Мотърников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??