27 янв. 2020 г., 07:34

Сърцето ми тупти единствено за теб 

  Поэзия » Любовная
353 0 0

Идва сам деня в живота на мъжа,

смъртността си тленна да захвърли,

като зрънца безразличност разпиляни само от целувката на златна рибка.

Нека бъда аз засмукан в ураган от завист

и част по част да ме разкъсва

тупността на биещото ми сърце,

предизвикано от все съдбата
да тупти единствено за теб.

© Емил Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??