Jan 27, 2020, 7:34 AM

Сърцето ми тупти единствено за теб 

  Poetry » Love
352 0 0

Идва сам деня в живота на мъжа,

смъртността си тленна да захвърли,

като зрънца безразличност разпиляни само от целувката на златна рибка.

Нека бъда аз засмукан в ураган от завист

и част по част да ме разкъсва

тупността на биещото ми сърце,

предизвикано от все съдбата
да тупти единствено за теб.

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??