27.01.2020 г., 7:34 ч.

Сърцето ми тупти единствено за теб 

  Поезия » Любовна
351 0 0

Идва сам деня в живота на мъжа,

смъртността си тленна да захвърли,

като зрънца безразличност разпиляни само от целувката на златна рибка.

Нека бъда аз засмукан в ураган от завист

и част по част да ме разкъсва

тупността на биещото ми сърце,

предизвикано от все съдбата
да тупти единствено за теб.

© Емил Богданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??