21 дек. 2016 г., 02:23

Сърцето си ти давам... 

  Поэзия » Любовная
319 4 14

Сърцето си ти давам...

 

От небето падна на земята бяла роза,

а аз я запазих и ти я додох, мое либе

От очите ти падна в ръцете ми сълза...,

нея също запазих, но надалече от тебе...

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??