21 dic 2016, 2:23

Сърцето си ти давам... 

  Poesía » De amor
311 4 14

Сърцето си ти давам...

 

От небето падна на земята бяла роза,

а аз я запазих и ти я додох, мое либе

От очите ти падна в ръцете ми сълза...,

нея също запазих, но надалече от тебе...

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??