25 апр. 2008 г., 13:02

Сърцето ти намерих 

  Поэзия » Любовная
795 0 6

Ти не поиска нищичко от мене...
В сърцето ти сама се свих, но цяла.
И се загнездих най-дълбоко в тебе.
От болка, без да искам, помъдряла.

 

Не меря допира до тебе с време.
Но зная колко дълго съм вървяла
по пътя си до твойте мъжки вени...
Сърцето ти намерих! Там съм цяла.

© Мая Санд Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??