13 июл. 2019 г., 10:48

Сърдечна предостатъчност 

  Поэзия
245 0 0

Стори ми се ужасно бледен,
кожата му - отпусната,
очите му - хлътнали,
устните му леко трепереха,
а китките му -
изпръхнали,
като птици обезводнени,
пропътували океаните, 
без да пият от тях,
смирени,
сковани 
от умора.
 
Ала нямаше страх
в думите му!

И ми каза: 
"Продължаваме!

Въпреки тях!"

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??