13.07.2019 г., 10:48 ч.

Сърдечна предостатъчност 

  Поезия
241 0 0

Стори ми се ужасно бледен,
кожата му - отпусната,
очите му - хлътнали,
устните му леко трепереха,
а китките му -
изпръхнали,
като птици обезводнени,
пропътували океаните, 
без да пият от тях,
смирени,
сковани 
от умора.
 
Ала нямаше страх
в думите му!

И ми каза: 
"Продължаваме!

Въпреки тях!"

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??