24 янв. 2019 г., 18:05

Сърф на гладен смърфопиксел 

  Поэзия
208 1 4

 

 

                                                                   Сърфирам

                                                                      из нета

                                          в плиткото     на  битието    в близкото на

                                            дълбината             и               далнината

                                                                   някак нехая

                                                                       за края

                                                                           на

                                                                            к

                                                                      о         р

                                                                     т            ъ

                                                                       о        г

                                                                            л

                                                                              н

                                                                                а               

                                                                              к

                                                                           р               

                                                                             а

                                                                               в

                                                                             а

                                                                              я                                                       

                                                       а земята

                                                     навита                               и

                                                       от                                м        я

                                                        страх                       з            е      

                                                           на кълбо

                                                                страховита


                                                       

 

 

Сърфирам в нета

на битието 

в плиткото на дълбината,

в близкото на далнината.  

И някак нехая

за края

на кръглото

на кравая.

 

А Земята

навита

от страх на кълбо,

страховита 

змия е.

 

23.01.2019

 

© Мария Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??