25 февр. 2012 г., 01:52

Със мисъл ще ти построя небе... 

  Поэзия » Любовная
581 0 5

Със  мисъл ще ти построя небе,
дълбоко, тъй безоблачно и синьо  
в което слънцето е моето сърце,
все гаснещо  по тебе  от години.

 

С очи ще нарисувам тишина,
в която двама с тебе ще се любим.
И като птици в необятна синева
ще се прегърнем и ще се изгубим…

© Божидар Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??